Jeg forstår

Få hjælp til montering af vaskemaskine og vær sikker på korrekt installation

Hos Blikkenslagervagterne er vi klar med hjælp, hvis du har købt ny vaskemaskine og mangler hjælp til at få den installeret. Vi hjælper med alt fra afmontering af den gamle maskine til funktionstest af den nye. Vi er kort sagt din ven i nøden og kører i hele Hovedstadsområdet, og på alle tider af døgnet!

Montering af vaskemaskine

Få vaskemaskinen monteret, så den er lige klar til brug. Vi sørger for, at maskinen bliver monteret og installeret korrekt, så den er lige klar til brug. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende opgaver:

  • Afmontering og frakobling af gammel vaskemaskine
  • Tilslutning til eksisterende lovligt afløb og el-udtag
  • Funktionstest af vaskemaskinen

Skal maskinen stå på et skævt gulv, sørger vi for den står i vater. Og hvis vi er i godt humør, tager vi også emballagen og den gamle maskine med, så du slipper for selv at skulle skaffe den af vejen.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi er den handymand, du mangler

Blikkenslagervagterne løser alle de der irriterende ting, du gerne selv må løse, men som bliver til store problemer, fordi du ikke er vant til at løse dem. Du kan se os som den handymand, du går og mangler. Vi kommer og hjælper, når du har en vandhane, der drypper eller en radiator, der ikke vil varme. Og så kommer vi, når du skal have monteret nye hvidevarer.

Hos Blikkenslagervagterne er vi med andre ord gode til de små udfordringer og problemer, som har stor betydning for at hverdagen fungerer.

Kontakt os og få hjælp i dag

Skal den nye vaskemaskine monteres og skal det gå lidt hurtigt og gøres professionelt, så kontakt os. Vi kommer så hurtigt vi kan, så vasketøjsbunkerne ikke vokser sig store og uoverskuelige.

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.