Jeg forstår

Er dit toilet stoppet? Få hjælp til montering af toilet eller udskiftning af toilet

Hos Blikkenslagervagterne er vi altid klar, når du har akut brug for hjælp - uanset om det er til et tilstoppet toilet eller ved udskiftning og montering af toiletter. Vi er din ven i nøden og kører i hele Hovedstadsområdet, på alle tider af døgnet hele året rundt!

Hvis toilettet er stoppet

Er toilettet stoppet og bliver ved med at være stoppet, så skal du have fat en svupper eller kontakte os hos Blikkenslagervagterne. Hvis toilettet ikke vil skylle ud og WC'et bliver ved med at være stoppet, så skal der manuelle metoder til som svuppere, afmontering og måske endda professionel kloakservice. Vi har erfaringen og viden til at kunne afhjælpe problemet hurtigt eller afgøre, om der skal sættes en fagmand på sagen.

Udskiftning og montering af toilet

En udskiftning af toilet er noget, du gerne selv må stå for, men mange synes ikke, det er så lige til. Derfor tilbyder vi hos Blikkenslagervagterne vores hjælp. Vi kommer gerne og monterer et nyt toilet og sørger for korrekt tilslutning til vandforsyning mv.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Minimer risikoen for et tilstoppet toilet

Hvis dit toilet ofte er stoppet, så rørene skal spules, kan en af årsagerne være, at det skyller med for lidt vand. Hvis det skyller med for lidt vand, bliver rørene ikke skyllet helt igennem. Hvis du har et toilet med mulighed for at bruge stort eller lille skyl, så husk at bruge det store skyl efter de ‘store toiletbesøg’.

Derudover bør du undlade at få disse ting i toilettet:

  • Plastikholderen til duftblokken
  • Vatpinde
  • Hygiejnebind og bleer
  • Ting, børnene kan finde på at putte i kummen

Er dit toilet stoppet på bestemte tidspunkter?

Tag desuden også med, at der kan være en tendens til, at toilettet stopper til om morgenen. Vi har oplevet, at toiletterne især i større ejendomme med flere WC'er som bruges af mange mennesker, stopper til om morgenen Hvis tilstopningen sker på bestemte tidspunkter, er det måske ikke dit toilet, der er problemet, men hele ejendommens kloaksystem.

Vi løser de små, irriterende problemer

Vi tager os af de små, irriterende dagligdagsproblemer. De ting, du gerne må løse selv, men som bliver til store problemer, fordi du ikke er vant til at løse dem. Hos Blikkenslagervagterne er vi med andre ord specialister i de små udfordringer og problemer, som kan have stor betydning i dagligdagen. Og vi ser det som vores store opgave at rykke ud og få opgaverne løst så hurtigt som muligt, der er brug for det.

Kontakt os og få vores hjælp nu

Uanset om du står med et akut problem eller har brug for hjælp til at skifte et toilet i den kommende weekend, så kontakt os med det samme. Vi hjælper både private, virksomheder og boligforeninger med de problemer, der måtte opstå.

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.