Jeg forstår

Er det blevet koldt og er din radiator uden varme?

Blikkenslagervagterne er altid klar, når du står med akut brug for hjælp. Vi får varme i din radiator igen i løbet af ingen tid, så du kan holde varmen i din bolig. Vi kører i hele Hovedstadsområdet og på alle tider af døgnet hele året rundt!

Vi løser de små, men vigtige problemer

Blikkenslagervagterne er din ven i nøden, når det bliver koldt og du skal have gang i dine radiatorer igen. Mange har problemer med en radiator uden varme, når fyringssæsonen nærmer sig. Det er meget normalt, at en radiator ikke virker, når man begynder at tænde for varmen i boligen igen i efteråret. Nogle gange er det endda op til flere radiatorer, som ikke virker.

Hos Blikkenslagervagterne er vi specialister i de små udfordringer og problemer, som kan have stor betydning i dagligdagen. Vi ser det som vores fornemste opgave at rykke ud og afhjælpe akutte problemer så hurtigt som muligt, når der er brug for det.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Det kan du selv gøre

Hvis din radiator er kold og ikke vil varme, selvom du har tændt for varmen og skruet op for termostaten på radiatoren, så skyldes det typisk en eller flere af disse tre ting:

  1. Ventilnålen har sat sig fast
  2. Pakdåsen er for gammel
  3. Der er for meget luft i radiatoren

Alle tre ting kan du i princippet selv ordne, det kræver bare du er lidt handy og har lyst til at gå i krig med opgaven.

Kontakt os, hvis der er utætheder

Ventilnålen sidder fast og skal løsnes: Hvis radiatoren ikke bliver ordentlig varm, skyldes det ofte, at ventilnålen i termostaten har sat sig fast. Det er noget der ofte sker, når radiatoren ikke har været i brug hele sommeren. Du kan løse problemet ved at tage termostaten af og trykke på den til nålen løsnes.

Pakdåsen er for gammel og skal skiftes: Vrid møtrikken (pakdåsen) ved ventilen mod uret med en tang. Skru den helt ud og skru en ny pakdåse i og stram til med en tang.

Der er for meget luft i radiatoren: Radiatoren skal udluftes. Start med at slukke fyr og alle cirkulationspumper og vent 5 minutter. Drej derefter udluftningsventilen mod uret, så der lukkes luft ud. Vent nu, indtil der begynder at komme vand ud (hav et viskestykke klar). Fyld vand på hovedanlægget ved kedlen, hvis der ikke kommer vand ud. Start igen fyr og cirkulationspumper.

Hvis intet af ovennævnte løser problemet, opfordrer vi til at tage kontakt til os eller en fagmand.

Kontakt os og få hjælp nu

Står du med et koldt hus eller lejlighed og har brug for at få varme på med det samme, skynder vi os hjem til dig og ser, om vi kan løse problemet. Vi hjælper private, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.Vær opmærksom på tillæg ved vagtkald udenfor normale åbningstider