Jeg forstår

Vi løser alle mindre problemer, der har med vand, varme og afløb at gøre

Problemer med vand, varme eller afløb?

Det kan ske for alle, at noget går galt eller i stykker i en bygning. Uanset om man er en privat husstand eller en større virksomhed, kan det få store konsekvenser og blive en irriterende udgift, hvis der ikke bliver fundet en løsning hurtigt. Stoppede afløb, defekte pumper eller manglende varme er alt sammen irriterende problemer, som bare skal løses. Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Småting her og nu + skadesbegrænsning

Vi udfører ikke større reparationer eller projekter inden for vand, varme og afløb. Derimod fokuserer vi på de små udfordringer og problemer, som kan have stor betydning, hvis de ikke bliver fikset. Vores fornemmeste opgave er at rykke ud så hurtigt som muligt, når der er behov for det, og løse problemet. Er problemet større eller mere dybdegående, kan vi begrænse skaderne, indtil der er mulighed for at udbedre skaden helt.

Kontakt os, når uheldet er ude

Ingen kan vide sig sikre, når det kommer til manglende varme, vandtryk eller stoppede afløb. Oplever du et problem, skynder vi os ud og finder fejlen, inden vi gør vores bedste for at fikse den. Vi hjælper alt fra private husstande og virksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner, når uheldet rammer. Er der allerede problemer hos dig, må du ikke tøve med at kontakte os. Er alt i orden lige nu, kan det stadig være en rigtig god idé at gemme vores nummer - så har du altid hjælpen tæt ved hånden, hvis uheldet skulle være ude.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.Vær opmærksom på tillæg ved vagtkald udenfor normale åbningstider