Jeg forstår

Blikkenslagervagterne - din ven i nøden, når der opstår akutte problemer i hjemmet

Hvem er vi?

Vælger du Blikkenslagervagterne som din akutte hjælp til vand, varme og afløb, er du sikker på at komme i kontakt med erfarne og kompetente fagfolk. Vi har mere end 30 års erfaring i vores fag, og vi kan derfor stå 100 % inde for de ting, vi laver. Gennem tiden har vi hjulpet mange forskellige kunder i Hovedstadsområdet med at finde en løsning på netop deres akutte problem. Derfor tror vi også på, at vi kan hjælpe dig, når behovet opstår.

Godt håndværk og fokus på kundeservice

Det vigtigste i vores fag er at gøre et godt stykke arbejde. Vi har fokus på at levere alle løsninger og opgaver i en høj og holdbar kvalitet. Når det er sagt, er det også vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse. Når uheldet rammer midt om natten eller i helligdagene, er det ofte en utroligt ubelejlig situation. Vi gør vores bedste for at møde hurtigt op og være effektive i problemløsningen, så du hurtigt kan få styr på tingene og komme videre. Uanset hvornår vi bliver kaldt ud, møder vi op med et smil og udfører vores job til punkt og prikke.

Hav os ved hånden

Vi tilbyder døgnvagt og er altid klar til at hjælpe, når du får brug for det - uanset hvem du er, og om det drejer sig om montering af toilet eller stoppet afløb. Vi udfører nemlig småting og løser problemer i både private husstande, virksomheder, organisationer og boligforeninger. Uheldet kan ramme alle steder, og man ved aldrig, hvornår det sker. Vil du være godt forberedt i den situation, kan du med fordel gemme vores nummer i telefonen allerede i dag. Så har du altid kompetent og erfaren hjælp lige ved hånden.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.Vær opmærksom på tillæg ved vagtkald udenfor normale åbningstider