Jeg forstår

Står du akut med behov for reparation af en utæt faldstamme?

Kontakt Blikkenslagervagterne, når der er brug for en akut faldstamme reparation. Vi klarer opgaven og begrænser skaderne, når der opstår akutte problemer med en utæt faldstamme. Vi kører i hele Hovedstadsområdet og kører på alle tider af døgnet hele året rundt!

Akutte problemer løses, utætheder lappes

Vi kan ikke renovere eller lave store reparationer på faldstammer, men vi kan løse de akutte problemer og sørge for skadesbegrænsning. Blikkenslagervagterne er med andre ord specialister i de små udfordringer og problemer, som kan have stor betydning, hvis de ikke bliver løst. Vi ser det som vores opgave at rykke ud til akutte problemer så hurtigt som muligt, når der er brug for det. Er problemet større eller mere omfattende end som så, kan vi begrænse skaderne og finde en specialist.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vedligeholdelse af faldstammer

Faldstammer benyttes i alle boliger med mere end et plan. De forbinder alle etager i ejendommen og leder det brugte vand ned i kloakken. Levetiden på faldstammer er faktisk ret lang, mellem 70-80 år, men når de når en vis alder er der risiko for utætheder og huller i røret.

Ligesom man skal passe og vedligeholde afløb inde i boligen, så skal faldstammen også vedligeholdes for at forebygge huller og utætheder. Mange har en ide om at kemikalier, vil hjælpe på afløb og faldstamme. I nogle tilfælde kan kemikalier, være en god løsning, men det meste af tiden er sund fornuft langt bedre. Hvis man undlader at smide affald i toilettet, er man faktisk langt i forhold til at vedligeholde ens faldstamme.

Kontakt os, hvis der er utætheder

Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude og der opstår en lækage. Står du med et akut problem, skynder vi os ud til dig og ser, om vi kan finde hullet og gør vores bedste for at lappe det.

Vi hjælper både private, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Står du med et akut problem, skal du endelig kontakte os med det samme.

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.Vær opmærksom på tillæg ved vagtkald udenfor normale åbningstider