Jeg forstår

Vores døgnvagt sikrer dig hurtig og effektiv hjælp på alle tidspunkter året rundt

Ring og vi kommer med det samme

Hos Blikkenslagervagterne er vores fornemmeste opgave at hjælpe der, hvor der er behov for det - og helst så hurtigt som muligt. Vi finder løsninger på akutte problemer og hjælper, når uheldet er ude.

Og netop fordi man aldrig kan vide, hvornår uheldet rammer, tilbyder vi døgnservice. Vores døgnvagt sidder klar til at rykke ud til dig - også om natten, i weekenden og på helligdage. Uanset hvornår behovet for hjælp skulle opstå, kan du stole på, at hjælpen aldrig er mere end et enkelt opkald væk.

Døgnvagt i hele Storkøbenhavn

Vi sidder klar til at modtage dit opkald og rykke hurtigt ud. Vores døgnvagtservice dækker hele Hovedstadsområdet samt Roskilde og Køge, så du må ikke tøve med at kontakte os. Når uheldet er ude, er hjælpen ikke langt væk - uanset hvornår det sker.

Gem vores nummer og vær godt forberedt

Man ved aldrig, hvornår uheldet rammer. Men du kan være helt forvisset om, at vi altid sidder klar til at rykke ud, når det sker. Hvis du vil være godt forberedt og sove trygt ved tanken om, at hjælpen altid er nær, så gem vores nummer allerede nu. Så kan du komme i kontakt med os i løbet af ingen tid, skulle behovet opstå.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.Vær opmærksom på tillæg ved vagtkald udenfor normale åbningstider