Jeg forstår

Problemer med et stoppet afløb eller en stoppet køkkenvask eller håndvask?

Blikkenslagervagterne rykker ud, når der er problemer med et stoppet afløb og vask. Vi klarer opgaven i løbet af ingen tid, så der igen løber vand igennem en stoppet køkkenvask eller håndvask. Vi kører i hele Hovedstadsområdet og rykker ud på alle tider af døgnet hele året rundt!

Akutte problemer løses og skader begrænses

Vi kan ikke udføre store reparationer inden for vand og afløb. Vores fokus og speciale er de små udfordringer og problemer, som kan have stor betydning, hvis de ikke bliver løst. Vores fornemmeste opgave er at rykke ud så hurtigt som muligt, når der er brug for det, og finde en løsning på problemet. Er problemet større eller mere omfattende end som så, kan vi begrænse skaderne og tilkalde en specialist.

Bliv ringet op af Blikkenslagervagterne
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vedligehold dine afløbssystemer

Det er helt almindeligt, at afløbssystemer stopper til. Et stoppet afløb sker, fordi vi bruger afløbene og bl.a. skyller fedtstof fra madlavning ud i køkkenvasken. Du kan gøre meget for selv at vedligeholde dine afløb og på den måde undgå, at de stopper til så ofte.

Undgå stoppet køkkenvask

Alle håndvaske og køkkenvaske er normalt lavet med en vandlås, som fungerer som et stopsystem for lugten som ellers ville sprede sig i din bolig. Vandlåsen er på den måde en rigtig smart løsning, men samtidig også her problemet opstår. Du bør derfor med jævne mellemrum rense vandlåsen, hvis du vil undgå for mange ’propper’.

Forebyg, inden dine afløb og vaske stopper til

Både nye og gamle rør kan stoppe til pga. det organiske materiale, der løber igennem. I køkkenet er det store problem fedt og madrester, og på badeværelset er det hår og sæbe som stopper rørene til. Den bedste måde af forebygge stoppede afløb, er ved at tænke på, hvad du hælder i dem. Og eventuelt sørge for en god si, som kan frasortere madrester fra at komme i afløbet.

Kontakt os, hvis du har et stoppet afløb

Ingen kan vide sig sikre, når det kommer til stoppede afløb og vaske. Står du med et akut problem, skynder vi os ud til dig og finder fejlen, hvorefter vi gør vores bedste for at fikse den.

Vi hjælper både private, virksomheder og boligforeninger, når uheldet er ude. Står du med et akut problem, må du ikke tøve med at kontakte os. Og er alt i orden, kan det være en rigtig god idé at gemme vores nummer - så har du altid hjælpen tæt ved hånden, når uheldet er ude.

Blikkenslagervagterne er klar til at hjælpe, når behovet er akut – uanset tidspunktet. Vi har døgnvagt året rundt og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med gængse problemer i boligen, fx stoppede afløb eller manglende varme i radiatorerne.